Podovi Nastilki OOD logo
  Начало   »

Как да се справим с мръсотията?

Дойде есента, а с нея и дъжда. И както всички знаем, от калта и мръсотията по улиците не можем да избягаме. Полепналата кал всекидневно влиза в нашият дом, офис, магазин, хотел. Това налага постоянно почистване, задържащите се по подметките абразивни частици оставят следи по настилките, входната област е мокра и хлъзгава.

Входни изтривалки Andac

Входни изтривалки Andac

Затова все повече хората започват насочват вниманието си към изтривалките.

Ето защо е необходима изтривалка: Ако липсва ефективна почистваща система, подът се замърсява много бързо. Освен това малките камъчета и задържащите се по подметките абразивни частици оставят видими следи върху подовите настилки. Това налага скъпо основно почистване за възстановяването им, при това на кратки интервали от време. Функционалната почистваща система е тази, която спира замърсяванията и влагата още на входа. Подовите покрития се натоварват по-малко с химически средства за почистване и имат по-дълъг срок на експлоатация. Ако в обекти без почистваща система интервалът на основно почистване е 14 дни, то наличието на почистваща система удължава периода до 5-8 седмици и дори повече.

Почистването в три зони - оптимална комбинация от системи за намаляване на замърсителите

Почистването в три зони е изпитана комбинация от системи за ефективно намаляване на замърсяванията, която е съобразена индивидуално с
всяка сграда. Търговски центрове, хотели, училища, болници, детски градини, магазини, административни и други сгради с голям брой посетители се нуждаят най-вече от системата за тризонално почистване. Те попиват влагата като гъба и издържат на големи натоварвания. Прахът и камъчетата падат между касетите, а не остават върху почистващата система, като по този начин следващият посетител не разнася мръсотията. Алуминиевите ребра или единичните четки допълнително спомагат за премахване на упоритите замърсители. Благодарение на здравите алуминиеви профили почистващата система е абсолютно неподатлива на температурни колебания. Разнообразието в дизайна, избора на цветове и конструкции отговаря на всички изисквания за функционална и представителна почистваща система.