Podovi Nastilki OOD logo
  Начало   »

Стартира производството на входни изтривалки в България

HDDMS е българска фирма за производство и доставка на входни изтривалки за вграждане. Разработените почистващи системи са конструирани от екип експерти и инженери в областта и предоставят нови, ефективни решения за запазване чистотата на входните области.

След подробно изучаване на най-добрите световни образци, проучване на техните добри и лоши страни са създадени оригинални, собствени системи, конкуриращите се най-добрите продукти в тази област. Без да се прави компромис с външния вид и дизайна, са създадени едни висококачествени и много дълготрайни продукти, предназначени за европейския и световен пазар.

В отговор на повишените клиентски изисквания, създадените продукти задоволяват предпочитанията на всеки клиент. Продуктите се характеризират с изключителни почистващи свойства, висока якост и издръжливост на натоварване, уникален дизайн и външен вид и отговарят на критерия високо качество - конкурентна цена. Продуктите са насочени към широк кръг от потребители и позволяват използването им в различни области - офис сгради, болници, магазини, ресторанти и кафенета, производствени сгради, както и частни домове.

Фирма HDDMS стартира производството със следните продуктови линии:

- HD60 - тази гама включва алуминиеви профили и вградени вложки от EPDM каучук, ЕPDM гума с четки, два типа мокет, всеки от които се предлага в четири стандартни цвята.

Якостта на алуминиевите профили на системата HD60 надвишава чувствително стандартите в тази област. Минималната дебелина на стената на профила е 1,5 мм, като в зоните с голямо натоварване достига до 3 мм. Само за сравнение, при стандартните изтривалки тя варира между 0,8 мм и 2 мм., като масовите са с дебелина на стената до максимум 1,2 мм. Допълнително за повишената им якост допринася и арковидната конструкция на алуминиевия профил, което спомага за по-доброто разпределяне и поемане на натоварвания. Специалната сглобка спомага за повишаване здравината на конструкцията и намаляване на стъпковия шум. Шумозаглушаващите ленти придават завършеност и комфорт.

- HD DUO - включва алуминиеви профили, каучукови стъргалки и мокетени вложки от два типа мокет, предлагащи се в по четири цвята.

Изтривалките от серията HD DUO са "двойно лицеви", което спомага за дългия им живот и на практика удвоява експлоатационния им срок. При износване е достатъчно да обърнете изтривалката от другата страна. Тази гама изтривалки се предлага с гумени профили или мокетени вложки.

Всички предлагани входни изтривалки са от т.нар. "затворен тип". Тази конструкция изтривалки задържа мръсотията и боклуците в специалните улеи между профилите и позволява лесното им премахване с метла или прахосмукачка. След дълги проучвания и тестване на материалите са подбрани най-добрите европейски производители на алуминий, гумени и мокетени вложки и четки.

Едно от предимствата на почистващите системи на фирма HDDMS е бързата им изработка и доставка. В рамките на няколко дни /3 до 5 дни/, Вашата изтривалка ще бъде изработена и доставена на територията на страната. За разликата от останалите изтривалки по поръчка не се налага да чакате 15 - 20 дни срок на производство и доставка. Друго предимство е дългия гаранционен срок. Гаранцията на всички изтривалки е 5 /пет/ години, а цената ще Ви изненада приятно.

За повече информация посетете сайта на фирмата www.doormatting.com