Podovi Nastilki OOD logo
  Начало   »

Входните изтривалки

Отново е зима, навън е мокро и както винаги мръсно. И за да не разнасяме мръсотията на работното място, се налага входната област да се почиства по няколко пъти на ден и да се попива водата. Така настилките са постоянно мокри и съответно има голяма вероятност Вие или някой друг да се подхлъзне.

Входна изтривалка Emco

Входната зона създава първото впечатление за една сграда. Ето защо е много важно да се обърне особено внимание при оформянето и, с оглед хармонизирането й с цялостната визия на сградата. Многообразието от дизайни на различните колекции изтривалки Emco Diplomat, Marschall и Consul осигурява задържането на мръсотията и влагата в зоната на входа. Благодарение на затворения си профил, изтривалките Emco GS са изключително издръжливи и се почистват бързо и лесно с прахосмукачка. 

Заедно с новата мокетена система за почистване, Emco предлага 3-зонова система за цялостно почистване както на едра, така и на фина мръсотия и влага. Входните изтривалки запазват продължително ефективността си, защото мръсотията не се задържа в изтривалката, а пада в междинните пространства между профилите. Благодарение на това, че изтривалките могат да се навиват, мръсотията може лесно да се измете от леглото и не се разнася от следващите посетители. 

Освен с функционалността им, пълното интегриране на системите Emco се постига с богатия набор от форми и цветове. Високото качество и ефективност на продуктите Emco отговарят на всички практически и естетични изисквания, които клиентът може да има.