Podovi Nastilki OOD logo
  Начало   »

Входни изтривалки Nuway

Nuway предлага широка гама от входни изтривалки, произвеждащи се по поръчка, които осигуряват отлична защита срещу влагата, мръсотията и прахта, внасяни в сградите с пешеходния трафик, колелцата на колички и др.

 

Forbo Nuway

Forbo Nuway

Никое входно пространство не е твърде голямо, твърде малко или с твърде неправилна форма за почистващите системи Nuway. Никое ниво на трафик или замърсяване не е твърде високо. Каквито и да са Вашите нужди, Nuway и нашия екип ще Ви предложат решение, съобразени напълно с вашите нужди.

Моделът NuwayTuftiguard  притежава издръжливостиструктурната цялост,за да се представи отлично вподдържането на добървъншен вид на входната област с тежък или много тежъктрафик. Този модел може да бъде с отворена или затворена структура. Затворената структура е подходяща за вътрешни пространства, а боклуците се задържат върху профилите, откъдето лесно се почистват с метла или прахосмукачка. Отворената структура позволява падането на мръсотията между профилите и събирането им под изтривалката, а периодично натрупаните боклуци се събират.

Модела Nuway Tuftguard се предлага с алуминиеви или PVC стъргалки, като PVC стъргалките могат да бъдат в различни цветове /синьо, зелено, червено и др/. Вложките са каучукови с горна попиваща мокетена част, от 100 % висококачествен полиамид.