Podovi Nastilki OOD logo
  Начало   »  Доставчици  »

HD Doormatting Solutions

 

HD DoorMatting Solutins e европейска компания, специализирана в разработване и производството на професионални входни почистващи системи.

Дългогодишният ни опит в областта на търговията и монтажа на входни изтривалки, и ежедневния ни стремеж за задоволяване на клиентските нужди и очаквания доведе до логичното решение да създадем собствено производство.

Преди да започнем създаването на нашите системи, изучихме предимствата и недостатъците на всички модели предлагани на пазара. Тези знания, съчетани с опита ни в търговията и монтажа бяха основата, върху която започнахме да градим нашата продуктова гама. Плод на задълбочени проучвания на всички съвременни тенденции във входните почистващи системи и пазара, както и на наши подробни маркетингови изследвания, е нашето производството на няколко различни серии изтривалки.

Прочетете още на www.hddms.com

Andac

Фирма ANDAC е турски производител на професионални изтривалки за входната област. Дългогодишният опит и качество на продукцията му отреждат място сред водещите производители на изтривалки в Европа. Изтривалките ANDAC осигуряват надеждна защита от праха, мръсотията и мокрите петна по пода, като едновременно с това предпазват и удължават живота на подовото покритие. Размера на изтривалката е без ограничение в големината, като може да бъде произведен по индивидуален проект. Полипропиленовият текстил, двойновулканизираните гумени вложки и йонизираните алуминиеви профили осигуряват по-дълъг живот и по-добра ефективност на изтривалката. Разнообразните продукти и решения предлагани от ANDAC, могат да задоволят и най-взискателния клиент.

Forbo

Входните почистващи системи са в основата на модерния офис дизайн и обзавеждане - минимизират разходите за почистване и поддръжка, намаляват времето и периода на почистване като същевременно предпазват настилките от замърсяване и удължават техния живот. Не забравяйте, че още на входа Вашите клиенти добиват първите си впечатления за Вас. С богатата си продуктова гама, Forbo Flooring ще Ви предложи широка гама от решения за всяка ситуация.

Еmco

Немската фирма EMCO е водещ производител с утвърдени традиции в производството на професионални изтривалки за вграждане и лого изтривалки. Чрез своята “3-zone mat system”, EMCO е първият производител предлагащ комплексно решение за входната област. Освен богатия набор стандартни решения, фирмата предлага и изготвяне на лого изтривалки по индивидуални проекти.